Betaling
Hother modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og vises med og uden Moms.

Hother bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er eksklusiv moms. men vises og med moms.

 

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Hother vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering af reklamationer sendes til:

HOTHER ApS, Schiller Huset
Nannasgade 28
2200 København N
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion:
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Vi har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for hother.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og hother.dk.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for hother.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Hother.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Fortrydelsesret:
Meddeler du til Hother, at du har fortrudt dit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Hother det fakturerede beløb inklusiv leveringsomkostninger - ved modtagelse af varerne i original emballage. Dog tages film, kemi, fotopapir og batterier IKKE retur - da vi skal kunne stå inde for hvordan varerne har været opbevaret. Disse varer kan skades ved forkert opbevaring ved f.eks. for høj temperatur. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav nægtes modtagelse.

Du bør sende varen i forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris inklusiv forsendelsesomkostninger.

I nogle tilfælde udgør originalemballagen en væsentlig værdi for varen og manglende original emballage kan betyde at varen ikke kan returneres i væsentlig samme stand og mængde.

Husk, derfor altid at gemme emballagen indtil du ved, om du vil beholde varen eller ej.

Du kan sende vare retur med til flg. Adresse:
HOTHER ApS, Schiller Huset
Nannasgade 28
2200 København N

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - ikke varer solgt til virksomheder.

 

Forbehold for ændringer:
Hother.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

  

Misbrug:
Misbrug af hother.dk medfører til politianmeldelse.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/